Expert Renhold service



Vi er et renholdsfirma i positiv utvikling, som ved hjelp av dyktige ansatte og seriøse kunder som er opptatt av hvit vask, har opparbeidet oss solid erfaring og kompetanse på rengjøring i private hjem, bedrifter og borettslag.
Expert Renhold service har konkurransedyktige hvite priser på rengjøring i Oslo og omegn, og fokus på kvalitet i vårt arbeid. Vi vektlegger kommunikasjon med våre kunder. Å ta vare på våre kunder, og de ansattes arbeidsforhold, er det viktigste for oss. Hos oss er det på alle måter trygt å være kunde. Vi er stolt medlem i NHO Service og følger retningslinjene for renholdsbransjen. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, så vi bruker ressurser på å trene og motivere våre medarbeidere. Vi er selvsagt forsikret.
Vi i Green Clean Norway gjør en helhetlig prosess rundt miljøvennlig renhold, og tar kun i bruk ikke-giftige rengjøringsprodukter og erfaren arbeidskraft, fremfor helseskadelige kjemikalier. Vi bruker industrielle støvsugere med ekstrem sterk tilsugningsevne, med HEPA- filter, sertifisert av National Asthma Council. Vi bruker hygieniske mikrofibere i våre rengjøringsverktøy, istedetfor det standariserte mopper, støvkoster og svamper. - Vi benytter enkle fargekoder på de forskjellige redskapene våre, på den måten sørger vi for at baderom og kjøkken blir rengjort med separate rengjøringsredskap. Ved å imøtekomme teknologien rundt renhold ved hjelp av mikrofibere, har vi kunne eliminert det store papiravfall i vår rengjøringsprosess.